Remove water and particle effectively.     
40µm and 5µm filter element are easily interchangeable and replaceable.
Accurate and easy pressure setting.
Lubricator oil can be replenished without stopping air supply.
Oil spray in mist ensures good lubrication for machines.
Anti-acid & alkali bowl and aluminum bowl provide excellent protection in organic chemistry working environments.
Lubricator oil (Recommended):ISO-VG32

U seri FR.L kombinasi

Copot banyu lan partikel kanthi efektif. Elemen filter 40µm lan 5µm gampang diganti lan bisa diganti. Setelan tekanan sing akurat lan gampang. Minyak pelumas bisa diisi maneh tanpa mandheg pasokan udara. Semprotan minyak ing kabut njamin pelumasan sing apik kanggo mesin. Mangkuk anti-asam & alkali lan mangkuk aluminium nyedhiyakake perlindungan banget ing lingkungan kerja kimia organik. Minyak pelumas (Disaranake): ISO-VG32
The max working pressure: 16bar, max outlet pressure: 12 bar
It can fill oil into lubricator as automatic system keep working.
The performance of pressure adjustment is reliable with high precision.
The efficiency of eliminating moisture and solid grain is high.

Gabungan seri F FR.L

Tekanan kerja maksimal: 16bar, tekanan outlet maks: 12 bar Bisa ngisi minyak menyang pelumas amarga sistem otomatis tetep bisa digunakake. Kinerja penyesuaian tekanan bisa dipercaya kanthi presisi tinggi. Efisiensi ngilangi kelembapan lan gandum padhet iku dhuwur.

PRODUK

# TEXTLINK #

Babagan Kita

BLCH Science and Technology Co. Ltd. Ltd didegaké ing wulan Agustus 2004, dununge ing zona industri pangembangan ekonomi YUEQING. Perusahaan kalebu area 24000 ㎡, kanthi 5 basis produksi kanthi luwih saka 300 karyawan. Iki minangka perusahaan non-regional sing spesialisasine ing R&D, produksi, penjualan lan pangopènan layanan komponen pneumatik ..

Lengganan