Babagan Kita

Profil Perusahaan

BLCH Science and Technology Co. Ltd. Ltd didegaké ing wulan Agustus 2004, dununge ing zona industri pangembangan ekonomi YUEQING. Perusahaan kalebu area 24000 ㎡, kanthi 5 basis produksi kanthi luwih saka 300 karyawan. Iki minangka perusahaan non-regional sing spesialisasine ing R&D, produksi, penjualan lan pangopènan layanan komponen pneumatik.

Saiki nyedhiyakake limang produk pneumatik seri, kayata perawatan sumber udara, alat pneumatik, silinder, katup solenoid, tabung PU lan senapan udara, meh 100 model lan ewonan barang menyang saindenging jagad .kita wis lulus sertifikasi ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan lan tandha CE saka EU. Uga kita minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, organisasi pangembangan Standar Nasional.

Kita mesthi nganggep "Kualitas Tinggi" minangka sing paling penting, bagean utama kabeh diprodhuksi kanthi proses otomatis, sing kanthi efektif njamin kualitas bahan sing stabil. 

Kita butuh wektu suwe ing tes umur dawa lan negesake manawa saben produk kudu dipriksa lan dites sadurunge dikirim. Kangge, "Sawise Layanan" minangka komitmen kita, amarga kita ngerti manawa para klien bakal ngerti kabeh sikap sing tanggung jawab lan nggawe kahanan win-win.

Ing taun-taun kepungkur, kita wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara lan entuk akeh umpan balik sing apik. Mbesuk, kita ngarepake supaya bisa kerja sama karo luwih akeh klien lan duwe kesempatan dadi perusahaan utama ing jagad iki. We are akeh bebarengan karo sampeyan.

BLCH

Upaya dadi pimpinan industri pneumatik China

+
Pegawe
Jejak perusahaan
+
+ Tim manajemen R & D
+
Maneka warna paten
Yuta +
Nilai output taunan

Interpretasi merek

bl02

Budaya

Kanthi kualitas kelas kapisan, layanan kelas kapisan, reputasi kelas siji lan pelanggan bisa kerja bareng kanggo nggawe cithak biru sing hebat

Ing babagan makaryakke wong, perusahaan kita mesthi ngetutake prinsip "berorientasi pada wong" lan netepi standar lapangan kerja "wong nindakake kabecikan, jumlah sing ditrapake". Ing pilihan utawa promosi bakat, kita mesthi negesake "wong sing bisa, wong sing rata," Mediocrity "ora nate nganggep sedulur, kanca, sesambetan, sesambetan, lan latar ing proses makaryakke wong, nanging fokus marang kemampuan karyawan sing nyata. , nggatekake kinerja, pendhidhikan ringan, kerja keras, lan umur entheng, ngetutake "keadilan, keadilan, lan keterbukaan." Prinsip kompetisi, keunggulan.

Ing babagan pelatihan karyawan, kita evaluasi efektifitas latihan liwat macem-macem bahan pembelajaran, pengajaran CD-ROM, lan ujian lulus sawise sinau. Kita nyengkuyung lan nyengkuyung karyawan sing motivasi, lan kita nyewa ahli supaya bisa ngomong karo karyawan.

Misi

Ngasilake produk rajin Nggawe Perusahaan Caring

Visi perusahaan

Upaya dadi pimpinan industri pneumatik China

Nilai

Layanan Penting, Entuk, Sregep Manajemen Perusahaan

Pabrik BLCH