Hubungi Kita

Blch Pneumatik Ilmu & Teknologi Co., Ltd.

Alamat

Ora, 387, Dalan Jingba, Zona Pangembangan Ekonomi, Yueqing, Zhejiang, China

E-mail

Telpon

0086-13567769421

0086-0577-62796933

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita