babagan kita

BLCH

Upaya dadi pimpinan industri pneumatik China

Profil Perusahaan

BLCH Science and Technology Co. Ltd. Ltd didegaké ing wulan Agustus 2004, dununge ing zona industri pangembangan ekonomi YUEQING. Perusahaan kalebu area 24000, duwe 5 basis produksi kanthi luwih saka 300 karyawan. Iki minangka perusahaan non-regional sing spesialisasine ing R&D, produksi, penjualan lan pangopènan layanan komponen pneumatik.

Saiki nyedhiyakake limang produk pneumatik seri, kayata perawatan sumber udara, alat pneumatik, silinder, katup solenoid, tabung PU lan senapan udara, meh 100 model lan ewonan barang menyang saindenging jagad .kami wis lulus sertifikasi ISO 9001: 2015,, ISO 14001: Sertifikasi sistem manajemen lingkungan 2015 lan tandha CE saka Uni Eropa. Uga kita minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, organisasi pangembangan Standar Nasional.

Pegawe
+
1

Kita mesthi nganggep "Kualitas Tinggi" minangka sing paling penting, bagean utama kabeh diprodhuksi kanthi proses otomatis, sing kanthi efektif njamin kualitas bahan sing stabil. kita butuh wektu suwe ing tes umur dawa lan negesake manawa saben produk kudu dipriksa lan dites sadurunge dikirim. Kangge, "Sawise Layanan" minangka komitmen kita, amarga kita ngerti manawa para klien bakal ngerti kabeh sikap sing tanggung jawab lan nggawe kahanan win-win.

Ing taun-taun kepungkur, kita wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara lan entuk akeh umpan balik sing apik. Mbesuk, kita ngarepake supaya bisa kerja sama karo luwih akeh klien lan duwe kesempatan dadi perusahaan utama ing jagad iki. We are akeh bebarengan karo sampeyan.

Pabrik BLCH

装配车间 图片_修改尺寸后

Lokakarya Majelis FRL

自动化车间图片 2_副本

Lokakarya Majelis Otomatis

CNC_副本

Lokakarya Mesin Logam

05

Lokakarya Majelis FRL

6

Lokakarya Majelis Otomatis

14_副本

Lokakarya Robot Lengan

001

Tes FRL

接头测试_副本

Tes Fitting Pneumatik

17

Produk Pneumatik Warehosue