Sejarah

2004

dev1

WENZHOU BLCH Pneumatic Science & Technology Co. Ltd dibiayai dening 5 investor ing Desa Tianyang, Kota yuecheng, Kota Yueqing, sing mung duwe luwih saka 10 karyawan lan 300 ewu yuan nilai produksi tahunan.

2006

dev2

Kanggo nyepetake kacepetan pangembangan perusahaan, modal perusahaan yaiku 5,5 yuta yuan. Sanalika, jeneng perusahaan dipromosikake dadi Zhejiang Bailing Technology Co., Ltd., kanthi luwih saka 70 karyawan lan nilai output tahunan luwih saka 3 yuta yuan.

2008

dev3

Pengaruh krisis finansial global, angka produksi tahunan mung luwih saka 4,9 yuta yuan, nanging perusahaan kasebut ora nyuda dana riset lan pangembangan teknologi lan personel, lan ngenalake akeh bakat cadangan teknis lan manajemen, nggawe dhasar sing kuat kanggo pangembangan perusahaan kanthi cepet.

2009

dev4

Zona industri anyar sing jembaré 30 hektar ing zona Pengembangan Ekonomi Yueqing wiwit dibangun. Ing pimpinan pimpinan perusahaan, perusahaan wis berkembang kanthi cepet, kanthi luwih saka 70 karyawan lan nilai produksi tahunan luwih saka 10 yuta yuan.

2010

dev5

Perusahaan kasebut sukses ngembangake produk seri fittings pneumatic lan dilebokake ing lini produksi. Ing pungkasan Desember, iki ngrampungake nilai output siji 1,5 yuta yuan lan total nilai output luwih saka 18,92 yuta yuan. Ing taun sing padha, perusahaan nyiyapake lan ngetrapake platform operasi Kingdee ERP kanggo standarisasi alur kerja luwih lanjut.

2011

dev6

Perusahaan nambah inovasi teknis lan ngoptimalake macem-macem tautan proses produksi. Produk kasebut luwih sampurna lan kualitase luwih stabil. Sanalika, akeh peralatan produksi kanthi konten teknologi dhuwur, spesialisasi dhuwur lan teknologi komprehensif dituku, sing ningkatake kualitas produk lan nyepetake. Efisiensi produksi Nilai output taunan total tekan 50 yuta yuan.

2012

dada

Seri silinder perusahaan sing anyar lan produk seri tabung PU wis sukses, lan ing wektu sing padha nyiyapake rong departemen produksi lan manufaktur kanggo produksi skala, luwih saka 80 lapangan kerja anyar, ngrampungake pesenan produksi luwih saka 60 yuta yuan, lan sukses nyadari total nilai output tahunan 80 yuta yuan. .

2017

dev8

Ngadhepi permintaan individualisasi pasar, biaya personel wis saya apik. Ing macem-macem tekanan, perusahaan kasebut bakal nandur modal kanthi otomatis ing otomasi lan informasi kanggo mujudake promosi cerdas lan digital perusahaan, lan ing taun sing padha, volume penjualan nganti 120 yuta. .