Warta

  • Congratulation!

    Sugeng rawuh!

    SELAMAT! Standar "Pandhuan Pilot Internal saka Tekanan Precision Reducing Valve" sing dipimpin dening perusahaan kami wis disetujoni dening Asosiasi Kualitas Produk Zhejiang minangka "Kriteria Kualitas" kanggo kelompok manufaktur zhejiang ...
    Waca liyane
  • Kepiye katup Solenoid bisa digunakake?

    Apa sing diarani solenoid? Solenoid minangka istilah umum kanggo koil kawat sing digunakake minangka elektromagnet. Iki uga nuduhake piranti apa wae sing ngowahi energi listrik dadi energi mekanik nggunakake solenoid. Piranti kasebut nggawe medan magnet saka arus listrik lan nggunakake medan magnetik kanggo nggawe ...
    Waca liyane
  • 2020, we pass together

    2020, kita lulus bebarengan

    Wektu mabur, kanthi cepet, setengah taun 2020 wis kliwat. Perusahaan lan karyawan malah ing saindenging jagad wis ngalami tes anyar sajrone nem wulan kepungkur amarga COVID-19. Ing wiwitan taun 2020, kena pengaruh epidemi, perusahaan diwiwiti ...
    Waca liyane