Sugeng rawuh!

SELAMAT!

Standar "Pandhuan Pilot Internal saka Katup Pengurangan Tekanan Presisi" sing dipimpin dening perusahaan kita wis disetujoni dening Asosiasi Kualitas Produk Zhejiang minangka "Kriteria Kualitas" kanggo standar klompok manufaktur zhejiang, Nomer Kode yaiku T / ZZB 1619-2020, sing bakal dileksanakake wiwit 30 Juli 2020.


Wektu kiriman: Jul-18-2020