Warta Perusahaan

  • 2020, we pass together

    2020, kita lulus bebarengan

    Wektu mabur, kanthi cepet, setengah taun 2020 wis kliwat. Perusahaan lan karyawan malah ing saindenging jagad wis ngalami tes anyar sajrone nem wulan kepungkur amarga COVID-19. Ing wiwitan taun 2020, kena pengaruh epidemi, perusahaan diwiwiti ...
    Waca liyane